Pages

Подслушване на GSM-и и контрол над компютри

www.GSMSPY.bg
ПРЕДСТАВЯ
SPYMASTER- ШПИОНСКИ СОФТУЕР ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM-и

Напредъкът на технологиите, свързани с извършването на контрол върху дейността на мобилните телефони, вече много мощно и внушително се развива и прогресира. Сега ние сме много горди с възможността да ви ги представим с едни напълно обновени и фантастични способности. SPYMASTER е едно ултра иновативно решение, интегрирало в себе си всички най-нови и изпитани софтуерни инструменти за извършване на дистанционен мониторинг на активността на определени марки и модели GSM апарати. Ние ви предлагаме най-новата и съвършена технология с качества, които й гарантират непоклатимото - N:1 в света.

Какво е SPYMASTER? Това е специален софтуер, който е способен да превърне определени модели GSM апарати във вид на подслушвателно устройство или шпионски телефон.

Да хванеш съпругата си в изневяра... Досега никога не е било толкова лесно! SPYMASTER е детективът, който ще я залови на място.

Как да разбереш дали съпругът ти ти изневерява? SPYMASTER ще ти помогне!

Как да предпазиш децата си от насилие? SPYMASTER ще бди постоянно над тях!

Време е да влезете в съдружие и със SPYMASTER-вашия нов колега, с помощта, на когото много бързо и лесно ще разберете дали бизнес партьорът ви е в действитеност само ВАШ партньор.

Дали децата ви или вашите служители не злоупотребяват с мобилните телефони, които сте им дали? Употребяват ли ги целесъобразно или ги използват и за нерегламентирани разговори и съобщения?

Изгубен или откраднат GSM апарат. SPYMASTER ще ви помогне да разберете кой е новият му собственик и къде точно се намира във всеки един момент. Така сами или чрез полицията съвсем скоро и без проблем ще си го възвърнете отново.

SPYMASTER ще потвърди или отхвърли всички досегашни ваши съмнения и ще разбули стари и тежки тайни, които до сега са били много умело прикривани от вас.

Ето, сега вече е дошъл моментът и вие да научите много истини, които не сте и допускали, че вашите половинки, роднини, приятели, деца, съдружници или служители са могли да скрият от вас.

SPYMASTER  ви помага да достигнете до тях, като ви дава възможността чрез своите над 20 функции да:

  • СЛУШАТЕ ТЕХНИТЕ РАЗГОВОРИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ИЛИ НА ЗАПИС;
  • ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИТЕ ИМ SMS-и;
  • ПОЛУЧАВАТЕ ВСИЧКО ЗАПИСАНО В ТЕХНИТЕ КОНТАКТИ С ИМЕНА И НОМЕРА;
  • ПРОСЛЕДИТЕ ТЯХНАТА ИНТЕРНЕТ АКТИВНОСТ И ИНСТАЛИРАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ;
  • УСТАНОВИТЕ МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО ИМ ЧРЕЗ НАЛИЧНИЯ GPS В ТЕХНИТЕ ТЕЛЕФОНИ;
  • КОНТРОЛИРАТЕ ПОЧТИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ГЛАСОВИТЕ И ЧАТ СЕСИИТЕ ИМ В SKYPE, VIBER, FACEBOOK,  WHATSAPP, GMAIL И ДР.
  • ИДВАТ И ПРИ ВАС ВСИЧКИ ТЕХНИ НАПРАВЕНИ, СВАЛЕНИ ИЛИ ПОЛУЧЕНИ СНИМКИ И ВИДЕОКЛИПОВЕ.

И всичко това неограничено във времето и разстоянията между вас.

Този уникален хибриден софтуер-помощник може да следи активността на всеки един съвместим модел смартфон, работещ под операционна система Symbian OS или Windows Mobile, всички модели на iPhone, BlackBerry и Android.

Само трябва да инсталирате едно малко програмно приложение на избрания от вас апарат, след което много бързо ще разберете какви са истинските възможности на SPYMASTER- ВАШИЯ ДОСТАВЧИК НА ИСТИНАТА!

www.GSMSPY.bg

 

 

PASSHACKER- ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КОМПЮТЪРНИ ПАРОЛИ

Това е готов за използване самостоятелен софтуерен инструмент за преодоляване и/или промяна на компютърни потребителски пароли и права на достъп до операционни системи Windows XP, Windows Vista и Windows 7.

Чрез PASSHACKER вие ще можете много бързо и лесно да влезете във всеки един ваш компютър или лаптоп, на който е ограничен достъпа с парола.


ФУНКЦИИ

Премахване на съществуваща парола на административния или потребителски акаунт -> Влизане в компютъра вече без парола -> Излизане от системата с връщане на старата и непроменена парола.

Премахване на съществуваща парола на административния или потребителски акаунт -> Влизане в компютъра вече без парола -> Извършване СМЯНА НА СТАРАТА ПАРОЛА С НОВА ПАРОЛА -> Излизане от системата с вече сменена и запаметена нова парола.


ПРИЛОЖЕНИЯ

Забравили сте паролата на вашия административен или потребителски акаунт.

Неочаквано възникнали софтуерни или хардуерни проблеми, поради които сте възпрепятстван да влезете отново във вашия личен компютър.

Извършване на превантивен и регулярен родителски контрол и мониторинг на компютрите на вашите собствени деца- посещавани уебсайтове, снимки, видеоклипове, коренспонденции и др. Напр. поради слаб успех в училище или развалена дисциплина, сменяте паролата на компютъра на детето си, докато не постигне задоволителните за вас промени.
 
Контрол над вашите собствени фирмени компютри, предоставени за служебно ползване на персонала ви.
Проверка за целесъобразност на употребата им, тясно свързана с корпоративната ви сигурност, а по-точно:
- фирмена лоялност;
- злоупотреби с конфиденциални /секретни/ служебни документи, данни или информации;
- нерегламентирана употреба за лични цели и нужди от страна на служителите ви през работното им време;
- получаване на нов достъп до фирмения компютър при напуснал служител, който не е предал доброволно на работодателя си служебната си персонална парола. За стандартно решаване на този проблем се изисква преинсталация на операционната система или ползване услугите на много скъпо струващ високо квалифициран компютърен специалист или сервиз.

PASSHACKER се предлага в комплект с подробно "Ръководство на потребителя" в PDF формат и видеоклип, всички с български текст и субтитри. В тях много детайлно и на пълно достъпен език, без използването на непознати технически термини, е описана стъпка по стъпка цялата процедура. За максимално улеснение на потребителя всяка от стъпките е визуализирана с достатъчно голям размер снимка на реалния екран, който е напълно идентичен с този, появяващ се и на вашия компютър.

 

Всички подробности и цени, можете да откриете единствено в www.SPYMASTER.bg

Leave a Reply